Request a call back

Garden Makeover With Gazebo Feature Prenton Wirral

Day 1
After 15 Days
Complete

This garden makeover project included some landscaping, timber decking and pergola, natural Indian sandstone for patio and paths, with beautiful circle feature and artificial grass. The landscaping work included some raised beds and plants, and some trellis screen fencing and decorative bark. We were creating a circle shaped lawn out of artificial grass which was raised up and retained with natural cobbles. We were creating a raised patio in the rear corner in a quarter moon shape retained by natural cobbles. In the three other sides of the garden, we were creating raised beds with planting in them and around the circle shaped lawn we installed the paving cut in around the shaped lawn. The pergola was constructed in the corner over part of the corner quarter moon raised patio. The garden decking feature was constructed by the house joining the conservatory and the kitchen together. The deck will have a balustrade handrail made with timber spindles and newel posts with an opening on each side to step down to the garden either way.

This project was carried out in the Prenton area of Wirral, Merseyside.

Project Progress

Similar Projects

Garden Makeover With Porcelain Paving Patio And Composite Decking Runcorn READ MORE
Low Maintenance Garden Makeover Ormskirk READ MORE
Low Maintenance Garden Makeover Ellesmere Port Wirral READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

Our garden is looking gorgeous after your full advice and makeover in March 2014. We are so pleased that you are intending to carry out a maintenance programme so we are saving at the moment in anticipation of asking you to jet wash our decking and flags as we do not want to get it wrong as your job is so professional. What a brilliant idea. There are many garden maintenance contractors but we could pick the wrong one if we just choose at random, and ruin all your good work. We will be in touch.

Dianne YoungCheshireSee The Project